BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 16 May 2011

shoot lagi!!!!

Kali ni shoot dekat TAMAN TENGKU ANIS with a new photographer.. he ekceli younger then me 1 year je..hehe but he is so cute.. alamak nieh apesal plk pi citew pasal photogtapher plak.::lari dari topik:::
"photoshoot ni pun saje2 je"





Candid candid omjayyyyy...
ahaaa kelakar kan muka cm nieh
siot je muka..haha sobonarnye muka jadi cm nieh sb kena gigit ngn kerengga sakit gilew.
tu r kacau ag tempat dia kang dah dapat hadiah 'padan muka aku'..HEHEHE



Sunday, 8 May 2011

Gadis Desa photoshoot

:::::BERANGAN ITU PENTING:::::
thanks to photographer.. sangat AWESOME hasilnya.. ni first time fatin join photoshoot agak gugup jgk lah rasenye.. sb before ni ftn x pernah pn join mane2 photoshoot.. nak posing pn kena org bg tunjuk ajar..HAHA tapi minat tuh ade..HEHE time nieh ftn x make up langsung juz pkai biase2 je.. bedak gloss ngn eyeliner..

The Village Girl